Kleurpakket op maat…

Het kleurpakket op maat houdt in:

1 tube verf + 1 kwast+ 1 paar handschoenen €19,25

Regels: Sowieso voor de klanten van Own Look, maar woon je in de buurt van 1 van de Own Look kapsalons? Dan kan/mag je ook gebruik maken van deze service.

Haarproducten nodig…

Ben je door je favoriete product heen? Geef ons dan een seintje en we regelen het voor je.

Wil je gebruik maken van deze service? Dan is de regel wel dat je in de buurt van een Own Look salon moet wonen.

Speciaal voor jou: Chroma ID gepersonaliseerd kleurmasker

Chroma ID is een kleurmasker op maat gemaakt voor jou. Het is een verzorgend product wat nodig is voor jouw haar en kleur. € 17,95

B.R.U.S.H.

De B.R.U.S.H. Warmteborstel 30 mm of 40 mm is een perfecte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren De technische onderdelen van de B.R.U.S.H Warmteborstel zijn geïnfusseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit is verwerkt in de aluminium cilinder, je hoeft dit niet bij te vullen. Als je de warmteborstel 2 keer per dag gebruikt dan heb je langer dan 5 jaar plezier van de B.R.U.S.H. Warmteborstel. De warmteborstel geeft warmte af zoals een stijltang, maar blaast geen warme lucht.

€ 69,95

De B.R.U.S.H. Limited Edition Zebra is de perfecte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. Deze warmteborstel heeft een prachtig trendy design met een rubberen handgreep.

€ 79,95