Prijslijst

Wij hebben ervoor gekozen om de prijslijst zo beknopt mogelijk te houden. Toch is het logisch dat er vragen over zijn.Heeft u vragen over bepaalde behandelingen bel of mail, maar het handigst is om langs te komen in de salon.

Elke klant krijgt een advies en vervolgens wordt er een prijsafspraak gemaakt. Op deze manier mag het nooit een verassing zijn bij de kassa wat je uiteindelijk kwijt bent voor je behandeling.

 Teenagers korting 2016.jpg half

Tiener korting

Ben jij 10 jaar of ouder, maar nog geen 20! Dan krijg jij altijd 15 % korting over de gehele behandeling bij Own Look. Dit geldt niet over de aankoop van een product.

 Haarpuntenpas 2012 hij zij

Haarpuntenpas

Haarpunten sparen is een automatisch spaarsysteem bij Own Look. Bij elke euro die je in de salon besteedt krijg je 1 spaarpunt. Het besteden van de punten begint is vanaf 250 punten. Als je 250 punten inlevert krijg je € 10,00 korting op een product.

 Cadeaubon vernieuwd 2012

De cadeaubon

Wil je iemand verrassen, feliciteren, bedanken of verwennen? Geef dan een cadeau waar iemand echt blij van wordt.

Tips om een Own Look cadeaubon te schenken:

Verjaardag, om te bedanken, feestdagen, voor je Valentijn, geslaagd, kerst, Moederdag, Sinterklaas, om sorry te zeggen, voor succes, Vaderdag, enz.

Cadeaubonachterzijde vernieuwd 2012 Dit is de achterzijde van de cadeaubon.Het voordeel van een cadeaubon krijgen is dat je zelf mag bepalen wat je cadeau wordt.